tiistai 5. huhtikuuta 2011

Viikkotiedote 14 (4.-10.4.2011)

Seuraestekilpailut 3.4.2011
   Kilpailut sujuivat erittäin hyvin, siitä suuri kiitos kaikille mukanaolleille! Tulokset löytyvät Kilpailut-osiosta näiltä nettisivuilta.
Alue-estekilpailut toisena pääsiäispäivänä 25.4.
   Silloin on taas aika kerätä joukot järjestämään kilpailuja. Nämä ovat hyvää harjoitusta 13.-15.5. pidettäville Turun Malja-kilpailuille, jotka ovat 65-vuotisjuhlakilpailut.
Tulossa kouluharjoituskilpailut 22.5.2011
   Myös kouluratsastuksen ystäville on omat kilpailut Turun Maljan jälkeen.Järjestelyihin tarvitaan taas väkeä mukaan.

Kyra Kyrklundista professori!
   Maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu kouluratsastajamme ja valmentajamme Kyra Kyrklund nimitetään Uppsalan maataloustieteiden yliopiston apulaisprofessoriksi 20.4.2011 yhdessä ruotsalaisen kenttäratsastusvalmentajan Jan Jönssonin kanssa. Kyra Kyrklund on tietysti mielissään. - Totta kai olen otettu siitä, että minulle tarjottiin virkaa, se on minulle suuri kunnia. Ratsastusurheilun puolesta olen iloinen siitä, että lajin arvostus varmasti kasvaa kansainvälisestikin professuurien myötä. Toimeni on osa-aikainen ja osuuteni noin 10 prosenttia, enempään en muilta valmennus- ja koulutustehtäviltäni voi lupautua, Kyrklund toteaa. Hän valmentaa sekä Suomen että Ruotsin kouluratsastusjoukkueita kohti elokuussa järjestettäviä EM-kisoja.
   Kyra Kyrklund on maamme kansainvälisesti menestynein kouluratsastaja. Hän on osallistunut kuudesti olympialaisiin kuudella itse kouluttamallaan hevosella ja voittanut mm. MM-hopeaa sekä maailmancupin finaalin hevosella Matador.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti