maanantai 6. kesäkuuta 2011

Viikkotiedote 23 (6.-12.6.2011)

Ratsastuskoulu

   Tällä viikolla on ensin kesätunnit ma-pe ja alkeisestekurssi ma-to illalla klo 20 alk.

 Kilpailut

   Helatorstaina 2.6. Turun Ratsastajat järjesti esteratsastuksen harjoituskilpailut. Niissä oli lähtöjä viitisenkymmentä, sää oli aivan upea, ja kisat vietiin läpi leppoisissa tunnelmissa. Kansainvälistä väriä kilpailuun toivat hollantilainen Gerdia Dolfsma ja virolainen Janus Mitt.
   Tuntihevoset menestyivät hienosti. Luokassa 1 70 cm arv. A.1.0 Noora Seppälä Rectorilla ja Moona Kantola Rectorilla tekivät hienosti nollaradan. Molemmat opettajat, Heidi Virta suomenhevosella Saman Sävyllä ja Mira Laine Ritmikalla saivat myös nollatuloksen. Karinalla ei ollut oikein hyvä päivä.
   Luokassa 2 90 cm arv. 367 (A2/A2) voiton vei vauhdikkaalla ratsastuksella Aina Saarikallio Elegancella eli Ansalla (onneksi olkoon!), Emmi Huovinen oli Pleasurella hienosti kuudentena. Netta Skön Lealla teki puhtaan ensimmäisen vaiheen, mutta hylättiin toisessa vaiheessa. Jaana Lehtonen Ansalla ja Raimo Kemppainen Dinolla pudottivat yhden ensimmäisessä vaiheessa. Sabir ei ollut oikein menopäällä.
   Luokassa 3 100/110/120 cm arv. A.2.0 voiton vei Katja Kaajas Codyllä, Jonna Aaltonen Muddy Watersilla (Jakella) oli toinen ja Kaajas Robbella kolmas.

    Turun Maljan ahkerista toimihenkilöistä on palkittu Cavalleristin lahjakortilla Ulla Karhumäki, Henna Kuusisto ja Milla Mäkiö.

   Kiitos taas kerran myös kaikille helatorstaikisojen toimihenkilöille - ilman heitä kisoja ei voisi järjestää!
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti