tiistai 6. maaliskuuta 2012

Viikkotiedote 10 (5.-11.3.2012)

Harjoituskoulukilpailut 4.3.2012

   Harjoituskoulukilpailuissamme oli osanottajia 30, ja kisat sujuivat hyvin. Hankaluutta tuotti lähinnä piha-alueen jäinen liukkaus, mutta sille emme voineet mitään. Tuomarina toimi Marita Törnroth, toimihenkilöitä oli riittävästi, ja tunnelma leppoisa.
   Tuntihevoset onnistuivat suorituksissaan ja käyttäytyivät hyvin. Hienoa että niin monet tuntilaiset uskaltautuivat kilpailuun mukaan, muutamat ensimmäistäkin kertaa.
   Helpossa C:ssä Teija Mustonen ja Sabir olivat sijalla 5. Heli Larjava ja Karina sijalla 6. ja Anne-Mari Toivonen ja Elegance sijalla 8.
   Helpossa B:ssä Elina Aitoaho ja Rector olivat sijalla 7. Tiia Oksa ja Licenzija sijalla 9. Kirsi Vallenius ja Elegance sijalla 12. ja Anastasia Simola ja Pleasure P sijalla 13.
   Helpossa A:ssa Tuuli Ranki ja Licenzija olivat sijalla 4. Saija Kulmala ja Dinaar sijalla 5. ja Hanna Tuomisto ja Körös Szirom sijalla 8.

Onnittelut hyvistä suorituksista tuntiratsukoille!

   Turun Ratsastajista helpossa B:ssä Saija Kulmala Island´s Pavarotilla oli sijalla 2. , Anni Alhorinne Solidalla sijalla 3. ja Jenna Kulmala Caramantella sijalla 8.
   Helpossa A:ssa Saija Kulmala Island´s Pavarotilla oli voittaja, Anni Alhorinne Solidalla 3. ja Mari-Kaisa Raittila Ammanilla 6.

   Onnittelut hyvistä suorituksista!

KAIKKI TULOKSET LÖYTYVÄT KILPAILUJEN KOHDALTA!

Seuraavat kilpailut ovat harjoitusestekilpailut 1.4.!

Ratsastuskoulutiimi

   Seuraava kokous on 11.3. sunnuntaina klo 18 saunatuvalla! Tervetuloa kaikki mukaan!
Tiimiin voi osallistua säännöllisen epäsäännöllisesti tai vaikka joka kerta. Tällä kertaa ideoimme ja suunnittelemme 9.4. (2. pääsiäispäivä) pidettävää TALVIRIEHAA!

OLYMPIAPAIKKA MIKAELA LINDHILLE  JA SKOVLUNDS MAS GUAPOLLE!
 Turkulaissyntyinen kouluratsastaja Mikaela Lindh, joka nykyisin asuu Tanskassa elämänkumppaninsa Poul Fabricius-Bjerren kanssa heidän Solyst-valmennuskeskuksessaan Kööpenhaminan lähistöllä, ratsasti hienosti Suomen ainoan olympiapaikan kouluratsastuksessa.
   Mikaela eli Fia on valmentanut ja ratsastanut Turussa mm. Lindströmin ja Raadelman talleilla. 
   Tsemppiä ratsukolle koviin koitoksiin!




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti