tiistai 11. syyskuuta 2012

Viikkotiedote 37 (10.-16.9.2012)

Kävijäkisa

   Viime viikkotiedotteessa oli tietoa kävijäkisasta, ja ilmoittautumista on nyt jatkettu 14.9. asti, eli vielä voi ilmoittautua mukaan!


Suomalaisratsastajat saapuivat iloisina kotiin Lontoon paralympialaisista
Paralympialaisissa vapaaohjelmassa hopeamitalin voittanut Katja Karjalainen, seitsemänneksi ratsastanut Jaana Kivimäki ja joukkueenjohtaja Arto-Pekka Heino saapuivat Helsinki-Vantaan lentokentälle maanantaina. Vastassa oli joukko onnittelijoita kukkineen.

- Voisin kirjoittaa kirjan holding boxista hopealle, Katja Karjalainen naurahtaa viitaten siihen, että etujalkaansa pienen hiertymän saanut tamma Rosie läpäisi eläinlääkärin tarkastuksen vasta toisella kerralla, ensimmäisen kisapäivän aamuna.

- Nyt alan pikku hiljaa tajuamaan, että voitin hopeaa. Kaikkeni tein sen eteen. Aluksi minulla ei ollut maanantaina kisafiilistä, mutta kun tulin radalle, yleisö taputti minulle jo etukäteen. Silloin tuli vau-tunne, nämä odottavat minua vaikka ratsastan viimeisenä! Minua alkoi hymyilyttää, ja muumit tanssittivat meitä molempia yhdessä viimeisen kerran. Jatkossa ainakin musiikki vaihtuu, Karjalainen kertoo.

Paikalla ollut brittitoimittaja hämmästeli, ettei ollut koskaan nähnyt kenenkään hymyilevän samalla tavoin – ennen suoritusta.
Paljon onnea ratsukolle ja myös Jaana Kivimäelle ja Grivisille, 7. sija!

Lotta-Riikka Rintamäki ja FIM Fräulein Smilla seniorien SM-esteillä neljänsinä!
- Kaksi isoa rataa verottivat "Nellin" voimia, eikä se ollut ihan parhaimmillaan toisella kierroksella. Viime vuonna tuli pronssia, tänä vuonna neljäs sija, hyvä näin, Lotta-Riikka totesi.
Seuraavana tähtäimessä on UB Horse Show Hartwall-areenalla 18.-21.10.2012.

Lisää TR:n jäsenten menestystä

Junioreiden esteratsastuksen SM, lopputulos kolmen osakilpailun jälkeen:14) Sara Slotte - Unrivalled TR 40,5
Luokka 17, 130-140 kaksi kierrosta arv. A.1.0+A.1.0, 20 lähtöä, 5 sijoittuu
15) Sara Slotte / Unrivalled (TR) 12-12/59,72


NUORTEN HEVOSTEN FESTIVAALI KOULURATSASTUS
Luokka 48, FEI Koulurats.ohj. 4-v hev. 2005, avoin 4-vuotialle, 17 lähtöä, 5 sijoittuu
14) Susanna Koponen / Gerlinda (TR) 30,9/61,800


Etsintäkuulutus!

  Olen tekemässä juttua Heidi "Muidi" Mularista, joka ratsasti ja kilpaili mm. Bondilla ja Printsessillä 80-90-luvulla Artukaisissa. Olisiko kenelläkään hänestä kuvaa jostakin kisasta? Palautan paperiversion skannattuani sen. Tai jos joku voi skannata, lähetä osoitteeseen tuulikki.kaarto@turku.fi , puh. 0440-224339.

VIIKON AHKERIN oli Lenttu 15 tuntia, seuraavat Lea 14 ja Reksi, Lissu, Jekku ja Dino 13 tuntia.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti