tiistai 11. joulukuuta 2012

Viikkotiedote 50 (10.-16.12.2012)


Turun Ratsastajien harjoituskoulukilpailut 9.12.2012

   Päivi Kinnusen kolmipäiväisten kurssien jälkeen sunnuntaina pääsivät kaikki halukkaat Artukaisten kahden tallin asukkaat  kilpailemaan harjoituskoulukilpailuissa - osa elämänsä ensimmäisiin kilpailuihin, osa oli kokeneempia konkareita.
   Sää oli vähän viileä, mutta tunnelma leppoisa ja lämmin. Väkeä oli paikalla aamusta asti, ja hienosti kaikki toimihenkilötehtävät hoituivat. KIITOS TALKOOVÄELLE!
   Luokka 1 oli helppo C:1 2000, ja siinä lähtijöitä oli seitsemän. Pleasure P eli Lea voitti luokan Johanna Suoraniemen ratsastamana, Hanna Knuuti Rectorilla oli toinen ja Riina Miettinen Happy Birthdayllä (Hanilla) kolmas.
   Hani otti aimo harppauksen kilpaurallaan, kun se ensimmäisessä suorituksessaan Johanna Fontellin ratsastamana aluksi säikkyi niin paljon, että sitä piti taluttaa alkuosa radasta. Johanna pysytteli kuitenkin rauhallisena ja sai sen menemään loppuradan ihan mallikkaasti.
   Toinen Johanna pystyikin sitten menemään hienosti koko suorituksen, ja tulos oli 60,00 %. Marika Oikarinen ja Karina selvisivät myös hyvin radallaan.
   Luokassa 2 helppo B:0 2009 lähtijöitä oli yhdeksän. Saija Kulmala Island`s Pavarottilla vei voiton tuloksella 64,40 %, Anni Alhorinne Taborilla oli toinen ja Janita Tiainen Shadow III:lla kolmas.
   Kirsi Vallenius Irkulla ja Iina Nisula Lissulla olivat samalla tuloksella neljänsinä, Kirsi Ansalla, Annemari Toivonen Lissulla, Nelly Sopanen Ansalla ja Pirja Kantonen Jekulla olivat seuraavina.
   Helppo A:1 2009 näytti jo aika vaativalta vastalaukkakaarroksineen, ja luokan voitti tammikuun alussa äitiyslomalta opettajaksi palaava Heidi Virta Island`s Pavarottilla eli Paavolla tuloksella 60,00 %, Tiina Rantanen Verballa oli toinen.
   Elina Aitoaho ja Reksi olivat kolmantena, Anni Alhorinne ja Tabor, Tuuli Ranki ja Maya IV ja Hanna Tuomisto ja Elli seuraavina.
   Opetushevoset käyttäytyivät hienosti, paitsi Dino, joka ryökäle lähti kiikuttamaan ratsastajaansa Mariinaa kunnes tämä lopulta putosi kyydistä. Dino kävi kuumana, mutta onneksi Tuuli kiipesi sen selkään ja meni sillä radan kilpailun ulkopuolella.
   Vielä kerran kiitokset kaikille mukanaolleille! Tuomarina toiminut  Päivi Kinnunen lupaili tulla vetämään taas kurssit pääsiäisen tienoilla! Niistä lisää myöhemmin.

   Ida palaa lomalta tiistaina 11.12. ja hoitaa tuntien pitämisen vuoden loppuun. Tunnit ovat muuten normaalisti paitsi että tapaninpäivänä on myös tunnit. Uudenvuodenaatto ja -päivä ovat vapaapäiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti