tiistai 10. syyskuuta 2013

Viikko 37 ( 9.-15.9.2013)

Hei kaikille,

 

- kisapäivän liput ovat minulla ja tulen Teidän kanssanne yhteiskuljetuksessa.

 - bussit lähtevät Turun linja-autoaseman tilausajolaiturista n:o 9, joka sijaitsee

Brahenkadun ja Läntisen Pitkäkadun kulmassa, liikennöitsijä on CityBus.

Busseja on kaksi ja ne lähtevät klo 8.00.
- välitin aikaisemmin Teille alueen tiedoitteen bussien reiteistä matkan

varrelta tulijoita varten, jos se on kadonnut, saatte minulta uuden.

Matkaterveisin

Venla

 


Ratsastuskoulu

   Viikonloppu 7.-8.9. sujui vauhdikkaasti Artukaisten Ratsastuskeskuksessa, kun Pansio-päivän ohjelmana tallilla oli avoimet ovet ja talutusratsastusta. Lisäksi pidettiin Hevostaitokilpailu.Jessica Pätsikkä oli kilpailun voittaja, aikuisten luokassa Maria-Katariina Rahkala.
ONNITTELUT HEILLE!
Sunnuntaina hevoset siistittiin, leikattiin ylimääräiset karvat vuohisista ja muualta, ja muutenkin niitä putsailtiin.
HEVOSET STADIKALLA MATKA
Tervetuloa ratsastusjaoston järjestämälle bussimatkalle Hevoset Stadikalla tapahtumaan. Saat tämä kirjeen koska olet ilmoittautunut Lounais-Suomen alueen järjestämään linja-auto kuljetukseen.
Lähdemme liikkeelle lauantaina 14.9. klo 8:00 Turun Linja auto asemalta. Matka on saavuttanut suuren suosion joten olemme varanneet Turusta kaksi isoa, turistikoon linja-autoa jotka molemmat tulevat olemaan lähes täynnä.
Autot ajavat eri reittiä Helsinkiin jotta laajalta alueeltamme mahdollisimman monella on mahdollisimman lyhyt matka linja-auto pysäkille.
Auto #1 8:00 Turun linja-auto asema – 8:15 Piispanristi – 8:30 Piikkiön keskusta – 8:45 Paimion Neste – 9:30 Salon tori – 9:45 Muurlan lasitehdas – josta moottoritietä Helsingin Stadionille.
Auto #28:00 Turun linja-auto asema – 8:20 Liedon Shell – 8:30 Yliskulma – 9:00 Koski TL (Merjan Talli) – 9:40 Somero – 10:00 Salon ABC Piihovi – josta moottoritietä Helsingin Stadionille.
He jotka tulevat kyytiin jo Turun linja-auto asemalta jaetaan autoihin niin että matkalta nousevat mahtuvat istumaan. Mikäli näyttää siltä että jompikumpi autoista täyttyy liikaa niin pysähdymme vielä Suomusjärven Teboililla ja tasataan matkustajat niin että jokaisella on istumapaikka. Toivon kuitenkin että saamme autot tasaisesti täytettyä, ettei tarvitse pysähtyä Salon jälkeen.
Paluumatka tapahtuu samaa reittiä.
Autot lähtevät Stadikalta paluumatkalle klo 22:15 tai jos tapahtuman aikataulu on myöhässä lähdemme 20 minuuttia viimeisen luokan palkintojenjaon jälkeen.
Aikataulun mukaan viimeinen luokka, Agrimarket Six-Bar, loppuu klo 22:00 mennessä. Emme jää odottamaan Matti ja Maija Myöhäisiä! Jos jostain syystä et tule mukaan paluumatkalle, ilmoita asiasta allekirjoittaneelle.
Meille on kaikille tulossa pitkä päivä lauantaina. Olen kuitenkin vakuuttunut että tässä hyvässä seurassa ja tämän ainutlaatuisen tilaisuuden takia emme huomaa kun vasta sunnuntaina kuinka väsyneitä mutta onnellisia olemmekaan J
Tapaamisiin lauantaina Dan Björklöf alueen puheenjohtaja, gsm 040-735 1702
            Huom! Kaikki paikat ovat yhtenä ryhmänä katetussa katsomossa!
KRISTA TAMMISTO on pitänyt tunteja kesän ajan ja on loppusuoralla opinnoissaan. Hän toivoo palautetta pitämistään tunneista sähköpostiosoitteeseensa:krista.tammisto@gmail.com
VIIKON 36 AHKERIMMAT olivat Lenttu, Retu, Karina, Lea, Jekku ja Hani 14 tuntia ja Reksi ja Lissu 13 tuntia!
ANSAn kainalo alkaa olla kunnossa, mutta se saa vielä kuntoutusta ilman satulaa.WENUS JA WILDA  on tänään tiistaina rokotettu, joten ne eivät ole sen takia tunneilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti