keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Viikkotiedote 7 (10.-16.2.2014)

TURUN RATSASTAJAT JÄRJESTÄÄ  BUSSIMATKAN HEVOSET 2014-MESSUILLE TAMPEREELLA SUNNUNTAINA 6.4.2014.

LÄHDE MUKAAN, MATKAN HINTA 10-15 e RIIPPUEN LÄHTIJÄMÄÄRÄSTÄ!

ILMOITTAUTUMISET VIIMEISTÄÄN 26.2. venla.vaatanen@pp.inet.fi


TAMPEREEN HEVOSTAPAHTUMA LAAJENEE ENNÄTYSMITTOIHIN

Suomen suurimmat hevosmessut valtaavat 5.–6.4.2014 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kaksi hallia. Uuteen E-halliin laajentuva Hevoset 2014 on aiempaa monipuolisempi kokonaisuus myös ohjelman osalta. Messuilla järjestetään neljä korkeatasoista esteratsastuskilpailua, joihin osallistuu yhteensä jopa viisikymmentä ratsukkoa. Ensimmäisen kerran toteutettava Agrimarket Tammer Trophy tulee olemaan myös Toto-pelikohde. Tähtiratsastajista mukaan kilpailuihin ovat tulossa muun muassa Paul Argus, Sanna Backlund, Susanna Granroth ja Eveliina Talvio. Kansainvälisesti menestynyt kouluratsastaja Terhi Stegars nähdään kouluratsastusklinikan vetäjänä.

– Vuosi vuodelta suosiotaan kasvattaneita messuja osataan jo odottaa innolla, joten Tampereella koetaan taas huhtikuussa melkoisen mahtavat hevosihmisten kokoontumisajot. Tulevat messut ovat entistä monipuolisemmat ja laajemmat. Näytteilleasettajia on A-hallin lisäksi uudessa E-hallissa, jonka ansiosta olemme saaneet myös lisää ohjelma-alueita. Ensimmäisen kerran messuilla nähdään korkeatasoisia esteratsastuskilpailuja. Messuvieraat pääsevät pelaamaan Agrimarket Tammer Trophya ja muita Toto-pelikohteita myös paikan päällä. Ratsupuolen teemojen lisäksi ravipuoli on huomioitu tapahtuman sisällössä nyt aiempaa paremmin, kertoo projektipäällikkö Veli-Pekka Rouvali Tampereen Messut Oy:stä.

Hevoset 2014 -messut avaa Hevosurheilu-lehden päätoimittaja Jussi Lähde. Suomen Ratsastajainliitto ry:n ja Suomen Hippos ry:n hallitukset palkitsevat messuilla jokavuotiseen tapaan Vuoden Kavionjälki -tunnustuksen saajan. Messut juontaa Joanna Kuvaja.

Sunnuntaina 6.4. klo 14 alkaen on vuorossa Agrimarket Tammer Trophy -esteratsastuskilpailu, joka hypätään 140-tasolla. Voittaja saa 1500 euroa. Klo 15.30 alkaen kisataan Agrimarket Six Bar -korkeushyppykilpailu, jossa hypätään kuusi estettä. Ensimmäinen este on matalin ja seuraavat aina edeltänyttä korkeampia. Jos ratsukko selvittää radan virheittä, se pääsee jatkoon. Jatkokierrokselle kaikkia esteitä korotetaan. Jos ratsukko jälleen selviää haasteesta, esteitä korotetaan jälleen. Tämä jatkuu kierros kierrokselta korkeintaan neljän kierroksen ajan, jonka jälkeen virheettömästi hypänneet jakavat voiton.

Sunnuntaina 6.4. kansainvälisesti menestynyt kouluratsastaja ja arvostettu valmentaja Terhi Stegars vetää suositun kouluratsastusklinikan. Areenalla nähdään myös ongelmahevosen käsittelyä Kari Vepsän johdolla ja Ypäjän Hevosopiston katrilli. Lisäksi Valjakkoajokilpailut tuovat vauhtia molempiin messupäiviin.

Uuteen E-halliin sijoitetaan kaksi uutta ohjelma-aluetta eli K-Maatalous Ohjelmalava ja Racing Ohjelma-alue. Siellä on luvassa muun muassa tietoiskuja alan ajankohtaisista aiheista ja ratsastuspilateksesta sekä satulan sovitusnäytöstä ja muita työnäytöksiä. Uutuutena messuilla nähdään muun muassa koirien agilitynäytös. Lapsille on luvassa oma ohjelma-alue, jossa järjestetään esimerkiksi keppihevostelua. Messujen yhteydessä pidetään myös useita koulutustilaisuuksia. Lisätiedot ja päivitetty ohjelma: www.hevosmessut.fi.

LISÄTIEDOT:
www.hevosmessut.fi
Facebook:
www.facebook.com/Hevosmessut

 

VIIKON 6 AHKERIMMAT Dino, Hani ja Lea 13 tuntia ja Karina, Ansa ja Reksi 12 tuntia.

Maneesin jakotunti klo 18-19.

 

Lomakkeen alareuna

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti