tiistai 10. kesäkuuta 2014

Viikkotiedote 24 (9.-15.6.2014)

Järjestämme saunarakennuksella lauantaina 14.6.2014 alkaen klo 18.00 grillijuhlat kiitoksena Turun Maljan ja kaikkien muiden kisojen ja tapahtumien toimihenkilöille. Tarjolla pientä purtavaa, juomaa, iloista yhdessäoloa ja toivottavasti kaunista kesäsäätä. Jotta osaamme varata tarpeeksi syötävää, ilmoitathan tulostasi joko sähköpostilla lehtonen.annakaisa@gmail.com tai tekstarilla 050-3035662. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan :)

 

KOULURATSASTUKSEN ALUEKILPAILUT 9.6. Artukaisten Ratsastuskeskuksessa

 

Turun Ratsastajat järjesti sunnuntaina koulukilpailut. Helppo B K.N.Special 2009 keräsi osanottajia 25, joista 7 sijoittui. Seurastamme menestyivät Iina Nisula Hurleyllä 12. sija, tuntiratsukoista Oona Kuusisto Happy Birthdayllä 16., Vincent Nikander Dinaar 22.

   Luokassa helppo B:0 2000 oli 24 lähtijää, joista 6 sijoittui.

Seurastamme menestyivät Maria Honkinen Sandro Star Carrus 5., Kirsi Lönnmark Lipsum Mõet 12., Netta Skön Felina 23., tuntiratsukoista Saija Kulmala Happy Birthday 20.

   Luokassa Helppo A:2 2009 37(10)seurastamme menestyivät Piritta Rouvali See You Later 27., Netta Inkinen Sanaan 32., tuntiratsukoista mukana oli Sinikka Suomalainen Elegance 36.

ONNEA JA KANNUSTUSTA KAIKILLE MUKANA OLLEILLE!

P.S. Kaikki tulokset löytyvät SRL:n etusivulta www.ratsastus.fi/KIPA

 

MONET, MONET KIITOKSET KAIKILLE NIILLE, JOTKA TEKIVÄT KILPAILUJEN LÄPIVIEMISEN MAHDOLLISEKSI!

 

Ratsastuskoulu

 

Uusi tuntihevonen Jekun tilalle on löytynyt. Se tulee tallille tällä viikolla ja on keskikokoinen, 6-vuotias ruuna Virosta.

 

Tällä viikolla pidetään normaalitunnit, ja ensi viikolla (25) tunnit pidetään

ma-ke, jonka jälkeen alkaa hevosten loma. Ne palaavat töihin 7.7.maanantaina.

Heinäkuun kursseista ja irtotunneista sekä aikatauluista on tietoa ajankohtaisblogin yläpalkissa.

 

Tarhassa tapahtuu: Oona oli sunnuntaina viemässä Retua tarhaansa, kun hän huomasi siellä ketun. Kettu kieriskeli, makaili ja leikki saaliillaan hiirellä. Välillä se päästi sen karkuun ja tarttui sitä taas hännästä. Oonaa vähän mietitytti, että mitä Retu mahtaisi ketusta tuumia. Hän vei sen kuitenkin reippaasti tarhaan ja antoi haistella kettua, ja Retu vaan pärskähti ja lähti syömään ruohoa.

   Jonkin ajan kuluttua Oona toi Hania tarhaan ja vilkaisi Retun tarhan suuntaan, ja ohhoh! Hän näki ketun ja Retun makaavan päät samaan suuntaan kyljellään, molemmat nostivat päätään sen verran, että totesivat, ettei kannattanut nousta, ja jatkoivat päivätorkkujaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti