keskiviikko 20. elokuuta 2014

Viikkotiedote 34(18.-23.8.2014)




LOUNAIS-SUOMEN TUNTIRATSASTAJIEN ALUEMESTARUUSKISAT KOULUSSA JA ESTEISSÄ

TURUN RATSASTAJAT järjesti 17.8. tämän vuoden tuntiratsastajien aluemestaruuskilpailut Artukaisten Ratsastuskeskuksessa. Mukana oli 12 ratsastusseuraa (13. seura oli Ratsastusseura Valkûr, joka ei olekaan SRL:n jäsenseura eikä siten ollut mukana kilpailussa.)

   Kilpailut sujuivat mukavasti, muutama putoaminen tuli, mutta kukaan ei loukkaantunut. Eniten mitaleita keräsi Perniön Ratsastajat, yhteensä kuusi ja kaikki esteissä. Junioreissa perniöläiset saivat kolmoisvoiton. Saviseudun Hevosteam Loimaalta sai neljä mitalia, kaksi kultaa koulusta ja hopean ja pronssin senioriesteistä. Koulukulta ja estehopea menivät Aliisa Haapaselle ja jo 21-vuotiaalle Camilla GER:lle, joka oli aika täpinöissään koko päivän.

   Turun Ratsastajat sai kaksi hopeamitalia, molemmat koulussa. Oona Kuusisto ja Hani tekivät junioreissa mallikkaan hopean arvoisen radan, samoin Sinikka Suomalainen ja Ansa senioreissa.

   Ratsastusseeura Jazz T sai pronssia juniorien koulussa, Laitilan Ratsastajat pronssia seniorien koulussa ja Raision Ratsastajat hopeaa juniorien esteissä.

   Artukaisten Ratsastuskoulusta mukana olivat myös Lea ja Reksi, jotka suoriutuivat juniorien koulussa hyvin, mutta eivät yltäneet mitaleille. Seniorien kisassa nähtiin Lissu ja Retu.

   Junioriesteissä Lenttu teki hienosti Aino Soinisen ratsastaman puhtaan perusradan, mutta uusinnassa ratsukko jouduttiin hylkäämään. Dino ja Hani jouduttiin hylkäämään perusradalla.

   Senioreissa Lenttu sekä Karina (kahdella ratsastajalla) saivat neljä virhepistettä perusradalla, joten ratsukoilla ei ollut asiaa uusintaan. Ansa ja Wenus hylättiin perusradalla.

   Kaikilla ratsukoilla oli paljon yritystä ja hyviä pätkiä suorituksissaan, ja kilpailussa nähtiin, että alueen ratsastuskoulut ovat tasokkaita ja hevoset hyväkäytöksisiä ja turvallisia.

KAIKKI TULOKSET LÖYTYVÄT KIPASTA. (Seurakilpailut/este/Lounais-Suomi)

 

TUHANNET KIITOKSET KAIKILLE TOIMIHENKILÖILLE – ILMAN TEITÄ KISOJA EI VOISI JÄRJESTÄÄ. NYT MEITÄ OLI NIIN PALJON, ETTÄ KOULURADAN PURKAMINENKIN KÄVI YHDESSÄ HUJAUKSESSA! KIITOS!

Tämän syksyn viimeinen suuri voimanponnistus on L-S alueen henkilökohtaiset estemestaruudet, jotka pidetään 13.-14.9. Artukaisten Ratsastuskeskuksessa. Mestaruuksista ratsastetaan sunnuntaina, lauantaina on kaksi seuraluokkaa ja alueluokkia. Kutsu KIPASSA.

VIIKON 33 AHKERIN Ansa 19 tuntia, seuraavina Retu, Karina, Lea, Lissu ja Hani 16 tuntia.

 

Turun Ratsastajien jäsenten menestystä kilparadoilla:

SRS/Koivumäki alue kouluratsastus

Helppo K.N.Special 2009 37(9) 10. Tuuli Ranki Hurley

Helppo A:2 2009 24(6) 11. Netta Inkinen Samaan

L-S tuntiratsastajien aluemestaruuskisat seurakilpailu 80 cm (nollat samanarvoisia) 21(13)

1.      Moona Kantola Quick Glitter, Johanna Piha-Ettanen Romanof, Jaana Luotola No Mercy, Saija Kulmala Belfast, 14. Jenna Kulmala Lordanos Bay

Seurakilpailu 90 cm arv. A.0.0 (nollat samanarvoisia) 20(11) 1. Moona Kantola Quick Glitter, Johanna Piha-Ettanen Romanof, Jaana Luotola No Mercy
 
Oona Kuusisto ja Hani - juniorihopeaa
 
 
Sinikka Suomalainen ja Ansa - seniorihopeaa
 
 
 
 

                                                                                                                                                                                                                      

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti