maanantai 6. lokakuuta 2014

Viikkotiedote 41 (6.-12.10.2014)        
Ratsastuskoulu

Maneesin jakotunti on tällä viikolla klo 18-19.

Viime maanantaina pääopettajamme Heidi Virta putosi illalla hevosen selästä, ja sai aikamoisen tärskähdyksen, josta hän on nyt toipumassa ja on  jatko-opintojensa lähijaksolla Ypäjällä maanantaista torstaihin. 

Talliremontti

   Talliremontti on aivan loppusuoralla, nyt yksityisten puolen satulahuone on nimittäin kunnossa. Ja kyllä siitä tuli hyvä! Se näyttää suuremmalta , valoisammalta, ja siellä on mm. kunnon lämmittimet, jotta varusteet kuivuvat. Hieno homma!

Tiedotuksia

Gant-ilta tulossa 27.11. Merkkaa kalenteriisi!

Ratsastuksen harrastajakysely ikääntyville

Ratsastajainliiton Kuntotyöryhmä on laatinut kyselyn ikääntyvien ratsastuksesta ja siihen suunnattavista palveluista. Kyselyllä kartoitetaan ikääntyvien ratsastajien toiveita ja kokemuksia käytännön harrastamisesta. Kyselyssä huomioidaan lajin psyykkiset, fyysiset ja sosiaaliset näkökulmat.
   Kyselyn tuloksia hyödynnetään Ratsastajainliiton seura- ja tallipalveluiden suunnittelutyössä sekä yhteistyöneuvotteluissa LähiTapiolan kanssa.
   Kysely on suunnattu kaikille yli 60-vuotiaille. Vastausaikaa on marraskuun loppuun (30.11.).  Kaikkien vastanneiden ja yhteystietojen jättäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.   KYSELY LÖYTYY
www.ratsastus.fi   etusivulta kohdasta SRL tiedottaa.

VIIKON 40 AHKERIN Retu 14 tuntia, seuraavina Karina ja Hani 13 tuntia.

Turun Ratsastajien menestystä kilpakentillä: Esteratsastus, seurakilpailut, SRS Ristikkoluokka arv. A.0.0 6(2) 1. Marjo Helelä Cigaro

50/60 cm arv. 367.1(A2/A2) 17(5) 3. Aina Saarikallio Sunset Shelly, 4. Marjo Helelä Cigaro

70/80 cm arv. 367.1(A2/A2) 23(6) 6. Aina Saarikallio Sunset Shelly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti