tiistai 25. marraskuuta 2014

Viikkotiedote 48 (24.-30.11.2014)


Turun Ratsastajien syyskokous 24.11.      

   Sääntömääräinen syyskokous pidettiin maanantai-iltana. Kokouksessa esiteltiin mm. toimintasuunnitelma vuodelle 2015, talousarvioehdotus vuodelle 2015 – molemmat hyväksyttiin - sekä tehtiin tarvittavat valinnat johtokuntaan.

   Seuran tilanne todettiin hyväksi, ja rakennusprojekteista lähinnä tulevana vuonna keskitytään kiinteän tuomaritornin tekemiseen.

Jäsenistöltä toivotaan kiinnostusta toimihenkilötehtäviin kouluttautumiseen, ja seurahan maksaa kurssit. Ote toimintasuunnitelmasta: ”Seuran tavoitteena on saada lisää senioreja toimihenkilökoulutuksiin mm. koulutuomari-, ratamestari-, stewardi- ja turvallisuuspäällikkökursseille.

Osallistumme  SRL:n, Lounais-Suomen alueen, Lounais-Suomen Liikunnan ja Urheilun sekä Turun Kaupungin Liikuntapalvelukeskuksen järjestämiin koulutuksiin ja seminaareihin.

Järjestämme  hevostaitokurssit ja huolehdimme hevosten hyvinvoinnista.

Järjestämme säännöllistä valmennusta este- ja kouluratsastuksessa, lisäksi molemmissa lajeissa järjestetään valmennuksellisia kilpailuharjoituksia koulutuomarin ja estevalmentajan ohjauksessa.

Pyydämme tunnettuja kilparatsastajia/valmentajia valmennusklinikoihimme.”

Tulevan vuoden kilpailuja:

Kansalliset kilpailut:   Turun Malja  15-17.5.2015

Aluekilpailut:                 Su 26.4 re, to 14.5 re, su 19.7 ko ja su 6.9 re

Seurakilpailut:               Järjestetään  este- ja kouluratsastuksen kilpailuja, päivämäärät päätetään myöhemmin.

Kilpailuharjoitukset:   Kilpailuharjoituksia järjestetään este- ja kouluratsastuksessa, päivämäärät päätetään myöhemmin.

 

Henkilövalinnat: puheenjohtajaksi 2015-2016 Venla Väätänen, johtokunnan jäseniksi 2015-2016 Raimo Kemppainen, Regina Kunnas, Kristiina Sirola ja vuodeksi 2015 Teemu Reinikainen. Heidi Virta, Sari Kuusisto, Merja Kuusisto ja Tuulikki Kaarto jatkavat kautensa toisen vuoden.

Kilpailut

   Sunnuntaina pidämme Artukaisten Ratsastuskeskuksessa esteratsastuksen harjoituskilpailut klo 10.00 alkaen. Luokkia on taaperoluokasta alkaen. Kutsu seuran sivuilla. TARVITSEMME TAAS TOIMIHENKILÖITÄ, MUISTAKAA OTTAA PASSI MUKAAN TAI PYYTÄKÄÄ UUSI PAIKAN PÄÄLLÄ!

LISTA TYÖVUOROISTA TALLIN  SEINÄLLÄ!

TERVETULOA PIKKUJOULUKISOIHIMME!

Ratsastuskoulu

ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ LAUANTAINA 6.12. TUNNIT PIDETÄÄN NORMAALISTI!

VIIKON 47 AHKERIN Hani 15 tuntia, seuraavina Dino ja Karina 14 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti