maanantai 12. tammikuuta 2015

Viikkotiedote 3 (12.-18.1.2015)


TÄHTIHETKET 2014-TAPAHTUMAA

vietettiin Club Showroomissa lauantaina, ja paikalla oli kolmisenkymmentä ihmistä. Juhlapaikka oli todella upea ja mukava tila vanhassa hienossa talossa. Alkumaljan jälkeen puheenjohtaja Venla Väätänen kertoi seuramme suunnitelmista tälle vuodelle ja mm. sääntömuutoksista, mikä varmasti kiinnosti erityisesti seuran kilpailevia jäseniä.

   Tämän puheenvuoron jälkeen jaettiin ranking-pisteissä parhaimmille pokaalit ja palkittiin ahkeria toimihenkilöitä.

Kansallinen este: 1. Lotta-Riikka Rintamäki  2. Kirsi Lönnmark

3.Regina Kunnas

 

Alue-este: 1.Jenna Suomi  2.Kirsi Lönnmark  3.Jonna Utoslahti

 

Alue-koulu: 1.Maria Hartiala  2.Tuuli Ranki  3.Minna Montonen

 

Ratsuttaja, valmentaja, pitkän hevosuran tehnyt Turun Ratsastajien Maria Möller on lahjoittanut edesmenneen sisarensa Birgitta Möllerin estekilpailuissa voittaman hienon hevospatsaan Coupe de Biqi-palkinnoksi lupaavalle nuorelle ratsastajalle, ja tänä vuonna sen sai Helmi Vihinen. Patsaan laattaan on kaiverrettu kaikkien niiden nimet, jotka ovat sen haltijoina olleet.

(Coupe de Biqi on ollut seuraavilla henkilöillä: Roosa Trygg-Caramba, Jenna Laine Sheik El Safir, Jenna Laine Sheik El Safir, Noora Heikelä Patricia, Stephanie Althaus Antei, Camilla Kavón Royal Dancer, Mari Ala-Sorvari Antei, Mari Ala-Sorvari Rector, Venla Lavonen V.K. Manta, Felicia Kallio ja Viivi Ahonen)
 
 
 
 
Helmi ja Lea
 
 
 
On hienoa, että seurassamme on vaativan kansainvälisen tason ratsastaja  Lotta-Riikka Rintamäki, ja kansallisella tasolla hyvin menestyneet Kirsi Lönnmark ja Regina Kunnas. Tästä vuodesta alkaen seuraamme edustaa myös nuorten kenttäratsastuksen euroopanmestari Elmo Jankari!
   Lupaavia aluetason ratsastajia on myös aika monta, joten voimme olla tyytyväisiä Turun Ratsastajien menestykseen.
 
   Kilpailuja emme kuitenkaan voisi pitää ilman ahkeria toimihenkilöitä, ja tällä kertaa palkittiin Elina Aitoaho, Pirkko ja Aino Soininen, Oona ja Merja Kuusisto, Outi Wallenius, Eija Willgren, Anne Koskinen, Ida ja Jali Grundström, Teija Virtaranta, Mari Ala-Sorvari, Johanna Piha, Salla Lehto, Annemari Toivonen, Sinikka Suomalainen, Elisa Väntsi, Saija Kulmala, Anne Kochanek, Pentti Inkiläinen ja Raimo Kemppainen.
 
P.S. Jos et ollut paikalla, toimihenkilöpalkinnot ovat viikosta 4 alkaen noudettavissa opettajien huoneesta.
 
   Kun palkinnot oli jaettu, alkoi vilkas keskustelu ja iloinen seurustelu. Puheenjohtaja kirjasi erilaisia toiveita, mm. bussi-matkan Tampereen hevosmessuille, 1-tason kilpailuja esteissä ja koulussa  ym.
 
   Mukava tapahtuma,  kiitos kaikille mukana olleille!
 
 
 
 
  
 
  
Ratsastuskoulu
   Maneesijako tällä viikolla klo 18-19.
  Viikon 2 AHKERIMMAT Lenttu, Karina, Ansa ja Wilda 13 tuntia.
HUOM! PAKKASRAJA -15 MITATTUNA ARTUKAISTEN PISTEESSÄ N. KLO 16.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti