maanantai 31. lokakuuta 2011

Viikkotiedote 44 (31.10.-6.11.2011)

Seuramestaruuskilpailut 30.10.

   Lähes 90 ratsukkoa osallistui Turun Ratsastajien seuramestaruuskilpailujen 1. osaan, esteosuuteen, Artukaisten ratsastuskeskuksessa. Lämmin kiitos kaikille toimihenkilöille, kisat sujuivat hyvin ja toimihenkilöitä oli paljon paikalla. Päivä kesti lähes kuusi tuntia, mutta nälkä haihtui makkarakeitolla, ja jännittävää katsottavaa riitti.
   60 cm luokassa Oona Kuusisto ja Pleasure P eli Lea menivät hienosti nollatuloksen ja sijoittuivat muiden nollatuloksen saaneiden joukkoon ykkösiksi.
   70 cm voitti TR:n Felicia Kallio Braveheartilla, Netta Skön Sabirilla eli Irkulla oli nopealla ajalla kuudes. Felicia Kallio oli myös seitsemäs Munsboro Go Westillä. Emmi Huovinen Laura Lindellä oli 16. ja Outi Sippola Elegancella eli Ansalla oli myös nollilla ja 17. Annemari Toivonen Karinalla oli 19. Hanna Tuomisto Körös Sziromilla eli Ellillä oli 23.
   Sitten nostettiin esteet 80 cm:iin.TR:n Felicia Kallio Munsboro Go West pudotti yhden ja oli 13., Emmi Huovinen Laure Lindellä 14. Netta Skön Irkulla sai 8 virhepistettä ja oli 17.
   Ja niin päästiin itse mestaruusluokkaan, joka oli aikaratsastusluokka. Siinä sijoittuivat tuntiratsukot seuraavasti: 2. Mari Ala-Sorvari Ansa nollilla, 3. Saija Kulmala Lea nollilla, 4. Anastasia Simola Dino nollilla, 6. Sinikka Suomalainen Karina yhdellä pudotuksella ja 10. Tuuli Ranki Ellillä kahdella pudotuksella.
   Muut sijoittuneet 5. Regina Kunnas Cerinna R 4 vp, 7. Terhi Harju Ritmika 4 vp, 8. Jenna Kulmala Caramante 4 vp ja 9. Felicia Kallio Braveheart 8 vp.
   90 cm luokassa TR:n ratsukot sijoittuivat seuraavasti: 3. Ida Salminen Macho tuplanollalla, Regina Kunnas Cerinna 4. tuplanollilla, 5. Oliver Sysimetsä Winnetou II tuplanollilla ja 10. Leena-Maria Neuvonen Cigarolla 12 vp.
   100/110/120 cm luokassa käytiin kilpailu kahdessa vaiheessa, ja voittaja oli Aino Lavonen Sednalla, toinen Ida Salminen Macholla, neljäs Mette Lehto Taminca W:llä, 6. Oliver Sysimetsä Winnetoulla, 7. Jenna Suomi Hexellä ja 8. Janita Tiainen Shadow III:lla.
PALJON ONNEA VOITTAJILLE JA SIJOITTUNEILLE!

(Kaikki tulokset kotisivujen kilpailut-osiossa.)

Ensi sunnuntaina 6.11. ratsastetaan seuramestaruuden toinen osuus kouluradalla. Kilpailut alkavat klo 10.00, ja TOIMIHENKILÖITÄ TARVITAAN AIKA PALJON, JOTTA KISAT SAADAAN SUJUMAAN! Ilmoittautua voi tallin seinällä olevaan listaan!
Yhteistuloksen perusteella kolme parasta palkitaan joulujuhlissa!

HALUATKO OPPIA LETITTÄMÄÄN HARJAN JA HÄNNÄN?

   Lauantaina 5.11. pidetään tallilla tilaisuus, jossa opetellaan Elina Aitoahon avulla letittämään,  puhdistetaan varusteita ja muutenkin hoidetaan hevoset kisakuntoon.
Tervetuloa mukaan tallille klo 16.00!

VIIME VIIKON AHKERIMMAT olivat Elli ja Ansa 15 tuntia, Irkku ja Lea 14 tuntia. Kisat on huomioitu näissä luvuissa.

Tämän viikon pyhäpäivästä ja kisoista huolimatta ratsastustunnit pidetään normaalisti.

JOULUJUHLIIN VOI ILMOITTAUTUA VIELÄ 1.11. KAIKKI JOUKOLLA MUKAAN! TARKEMPAA TIETOA TÄSSÄ BLOGISSA VÄHÄN ALEMPANA! JUHLISSA ON HYVÄÄ RUOKAA, KIVOJA KILPAILUJA JA RENTO TUNNELMA.
Ilmoittautumiset jenna.kulmala@auraviihde.fi


  
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti