maanantai 2. tammikuuta 2012

Viikkotiedote 1(2.-8.1.2012)

                          Hyvää alkanutta Uutta Vuotta 2012!

      Toivottavasti tämä alkanut vuosi on yhtä mukava kuin viime vuosi. Turun Ratsastajien toimintasuunnitelmassa mainitaan, että järjestämme tänä vuonna mm. 10 kilpailua ja muutakin mukavaa.
Talliremontti valmistuu tämän vuoden kuluessa, ja tarhojen korjaus tehdään mahdollisimman pian. (Säävaraus!)
    Yksityishevosten puolen talliremontti on valmistunut, ja remontti on jatkunut nyt myös tuntihevosten puolelle eikä tunnu pahemmin hevosia häiritsevän.
     Normaalit viikkotunnit alkoivat tänään 2.1., ja ensimmäiset kilpailut ovat jo loppiaisena 6.1. alk. klo 10 maneesissa. Luokkia on puomiluokasta 110 cm:iin mikäli halukkaita vain riittää. Kisat ovat harjoitusestekilpailut.
   Kilpailujen onnistumisen kannalta on tärkeää, että kaikki kynnellekykenevät osallistuvat kilpailujen järjestämiseen. Lyhyitäkin työvuoroja löytyy! Ilmoittautua voi tallin seinällä olevaan listaan.

    Tämä vuosi on olympiavuosi, ja tällä kertaa kouluratsastukseen pyrkii Tanskassa nykyisin asuva entinen turkulainen Mikaela Lindh! Toivottavasti näemme hänet kesän lopulla Lontoossa kilparadalla.
           Viikkotiedote jatkuu tänäkin vuonna aina maanantaisin, koska silloin siihen saa mukaan kaikki viikonlopun kilpailutulokset.
                          Turun Malja tänä vuonna 17.-20.5


    
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti