tiistai 31. tammikuuta 2012

Viikkotiedote 5 (30.1.-5.2.2012)

Ratsastuskoulutiimi

   Ratsastuskoulutiimi kokoontui sunnuntaina 29.1. saunalla. Meitä oli kymmenkunta paikalla, ja kyllä saatiin paljon aikaseksi. Siirsimme opettajien tavarat entiseen "kansliaan", myös kaapit! Keräsimme monta jätesäkkiä täyteen kaikenlaista roinaa. Sisustimme entisen opettajien huoneen, ja siitä tulikin ihan mukava oleskelutila. Keittiössä tehtiin myös iso siivous, vietiin risaiset tuolit kaatopaikkajätteen joukkoon, hävitettiin vanha vaappuva pöytä yms.
Kannattaa käydä katsomassa!
   Tarkoitus on, että näissä tiloissa voi vaihtaa vaatteita, keittää vaikka kahvia ja istahtaa, ja ainakin näin talvisaikaan on mukava istua lämpimässä vaikka vaan juttelemassa.
   Siivotessa löytyi iso kassillinen VAATTEITA, JOTEN JOS SINULTA ON UNOHTUNUT JOTAKIN SAUNATUPAAN, KÄY TARKISTAMASSA KEITTIÖSSÄ OLEVASTA KASSISTA, ONKO SE EHKÄ SIELLÄ. KASSI ON KEITTIÖSSÄ ENSI SUNNUNTAIHIN ASTI.
   Lämmin kiitos ahkeralle ja hilpeälle talkooväelle!

Kilpailut

   Harjoituskoulukilpailut pidetään sunnuntaina 4.3. Kutsu tulee pian nettiin.

Talliremontti

   Reksi, Nyyti ja Lea pääsivät viime viikolla muuttamaan uusiin karsinoihin tuntareiden käytävän vasemmalle puolelle. Reksi ihmettelee jättiyksiötään. Nyyti kiukuttelee naapurikarsinassa uudelle seinänaapurilleen, mutta näyttää muuten tyytyväiseltä. Lea on nyt saanut ikkunallisen karsinan, ja kyllä ovat karsinat valoisia! Ja pian valmistuvat seuraavat!

VIIHKON 4 AHKERIMMAT olivat Lenttu ja Karina 12 tuntia, seuraavina Irkku, Ansa, Reksi ja Lissu 11 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti