torstai 12. huhtikuuta 2012

Viikkotiedote 15 (9.-15.4.2012)




Pääsiäisrieha onnistui loistavasti!  Maneesi oli täpösentäynnä väkeä, 4-henkisiä viestijoukkueita oli kolme, Jerusalemin suutarissa oli seitsemän kilpailijaa ja tehtäväluokassa 16. Irkku vallan     villiintyi, kun takaperin ilman satulaa ratsastettavan osuuden kisaajaa puntattiin selkään, ja     se  tänttäröi niin että ratsastaja lopulta putosi, mutta hänet puntattiin takaisin, ja joukkue pääsi jatkamaan. Pujottelu, munankuljetus ja väärinpäinsatulassaratsastus sujuivat hyvin, joukkueilla ja yleisöllä oli hauskaa - ja hevoset käyttäytyivät hienosti. Kilpailun voitti joukkue Jenna, Noora, Amanda ja Anna-Kaisa yksityishevosella Ellellä. Toisena oli hivenen hitaammalla ajalla joukkue Tuuli, Saija, Mari ja Tiina Irkulla.
   Jerusalemin suutarissa oli vauhdikasta menoa, ja kisan voitti Mari-Kaisa Manulla!
   Tehtävärata oli hauska, ja Reksi hauskutti yleisöä pudottamalla pienen ristikkoesteen jälkeen ratsastajansa, joka hyppäsi äkkiä takaisin selkään ja jatkoi matkaa.  Ulla hevosella Iiris oli tuulennopea ykkönen, toisena Lensku ja Tumppi, ja kolmantena samalla ajalla Anne ja Karina ja Oona ja Reksi.
   Kilpailujen välissä oli talutusratsastusta, ja siinä riitti ratsastajia.
   Kaikenkaikkiaan päivä oli oikein hauska ja hilpeä, ja varmasti kannattaa järjestää samantapainen tapahtuma loppukesästä.
   Kiitos kaikille avustajille, kilpailijoille ja yleisölle!

   Ratsastuskoulu

    Tunnit pidettiin vielä keskiviikkonakin sisällä.

Tarharemontti

   Tarharemontti on aloitettu, ja osa tolpista on jo poistettu.

Kilpailut

   Alue-estekilpailut pidetään 29.4., toimihenkilöitä tarvitaan taas, ja saunalla on lista, johon voi merkitä mihin haluaisi osallistua.

    Turun Malja

   Turun Ratsastajien perinteikäs Turun Malja-kilpailu pidetään Artukaisten ratsastuskeskuksessa 17.-20.5.2012.
   Tänä vuonna aloitetaan jo torstaina, ja silloin kilpaillaan alueluokissa, jotta huipulle pyrkijätkin saavat kokea isojen kisojen tunnelman. Myös suomenhevosten kilpailu on uutta Turun Malja-tapahtumassa.
   Nuoret hevoset aloittavat Racing 5- ja 6-vuotiaiden kilpasarjansa, ja Amatöörisarjassa ja junioricupissa nähdään toinen osakilpailu.
   Tämä tapahtuma on aikamoinen voimanponnistus Turun Ratsastajille, ja vapaaehtoisia toimihenkilöitä tarvitaan paljon radalle, tuomaritorniin, puffettiin, tallialueelle ja moniin muihin tehtäviin. Onneksi väkeä on aina löytynyt tarpeeksi.
   Kilpailuun on vapaa pääsy, ja se on mainio tapa viettää aikaa ulkona koko perheen kanssa. Yhtenä vuonna katsomossa eräs pieni poika valitti, että noi hevoset on ihan tylsiä, mutta kun radalle ilmestyivät traktori, lana ja kasteluauto hänelläkin oli hauskaa! Jokaiselle jotakin!







Sari ja Lenttu tehtäväluokassa. Lenttu taitaa tähystellä, näkyykö katsomossa niitä mörköjä, joita sen mielestä siellä aina välillä vilahtelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti