maanantai 16. huhtikuuta 2012

Viikkotiedote 16 (16.-22.4.2012)

Ratsastuskoulu

   Viime viikon torstaina osa hevosista oli yhden tunnin ulkona, mutta ei enempää kylmän ja sateisen sään vuoksi. Tällä viikolla päästiin ulos heti maanantaina, ja ainakin kaksi ensimmäistä tuntia sujuivat hienosti. Bond ja Dinokin olivat ulkona melkoisen reippaan näköisinä, ja Pasi oli tulossa viimeiselle tunnille. On kivan oloista, kun ulkona on tilaa ja avaruutta maneesissa vietetyn talven jälkeen.

Kilpailut

   Turun Ratsastajien omat alue-estekilpailut ovat 29.4. klo 9 alkaen, estekorkeudet 90-130 cm.

   Raision Ratsastajat järjestää Alvan tallilla ensi sunnuntaina 22.4. alue-estekilpailut  klo 10 alkaen.

   Ypäjällä on Ypäjä Spring Show perjantaista sunnuntaihin.

   Suomen olympiaratsastaja Mikaela Lindh Skovlunds Mas Guapolla osallistuu tulevana viikonloppuna s´Herzogenboschissa Hollannissa kouluratsastuksen maailmancupin finaaliin. Karsinta on perjantaina 20.4. klo 13 Suomen aikaa, mukana 18 ratsukkoa, joista 15 parasta pääsee finaaliin. Finaali nähdään lauantaina 21.4. klo 15.
Järjestäjän sivut://www.indoorbrabant.com

Onko kenelläkään kuvaa Victoria Queenista?

   Sara Kallioniemi voitti viime vuonna Kenraalin Maljan entisellä tuntihevosellamme Victorialla, mutta siitä ei ole kuvia, koska Turun Sanomien kuvaaja joutui lähtemään toiseen paikkaan ennen luokan alkua. Tämän vuoden käsiohjelmaan kaivataan kuvaa Vicistä radalla, palkintojenjaossa tai poseerauskuvaa. Jos sinulla on kuvia, ota yhteyttä: tuulikki.kaarto@turku.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti