maanantai 19. marraskuuta 2012

Viikkotiedote 47


Turun Ratsastajien harjoitusestekilpailut sunnuntaina 18.11.2012

   Kilpailuihin oli ilmoittautunut viitisenkymmentä lähtijää, ja ne kestivät kymmenestä kolmeen, mikä oli ihan sopiva pituus. Verryttely tapahtui maneesissa, mutta Malja-kentällä pystyi ratsastamaan ennen hyppyverryttelyä.
   Anna-Kaisa Lehtonen oli ratamestarina ja Venla Väätänen hoiteli tuomaroinnin. Toimihenkilöitä oli nyt riittävästi, kun makkaranpaistajakin lopulta löytyi.
   Tuntihevosista olivat mukana Jekku, Retu, Lenttu, Elli, Dino, Hani, Reksi, Ansa, Lea ja Karina. 
   Luokassa 1 60 cm Retu ja Michael Jeremjev tekivät nollaradan, samoin luokassa 2 80 cm. Helmi Vihinen ja Lenttu, Henna Oksa ja Elli ja Mari Ala-Sorvari ja Reksi saivat myös nollatuloksen. Ida Jalo ja Dino saivat 5 virhepistettä, Viivi Santala ja Lenttu kahdeksan, ja Hani ja Saija Kulmala hylättiin, kun Hania pelotti sisälle maneesiin tuotu kanttiinivaunu.
   Luokassa 3 80 cm nollan ratsastivat Annemari Toivonen ja Ansa, Mari Ala-Sorvari ja Reksi, Sinikka Suomalainen ja Ansa, Aleksandra Suominen ja Lea, ja Jekku ja Oona Kuusisto saivat kahdeksan virhepistettä.
   Taas nostettiin esteitä, ja korkeus oli jo 90 cm, mutta Menni Heikkinen ja Karina tekivät nollan ja Anastasia Simola ja Dino saivat neljä virhettä.
   Arvostelun A.1.0 mukaan kaikki nollat saivat rusetin.
Onnea vaan kaikille rusetin saaneille ja myös muille mukana olleille hyvistä suorituksista!

Muista seuran jäsenistä seuraavat ratsukot tekivät nollaradan: luokka 2 70 cm Salla Sipilä Bijou Du Chateau, luokka 3 80 cm Salla Sipilä Bijou Du Chateau, Moona Kantola Diva La Diva, Aatos Tähtinen Dawina, Saija Kulmala Island´s Pavarotti, Inka Varjo Ramses, luokka 5 Jenna Kulmala Muddy Waters ja Janita Tiainen Shadow III.
Onnea kaikille!

Joulujuhlat

   Tällä viikolla keskiviikkona pitäisi maksaa ilmoittautumismaksu Turun Ratsastajien joulujuhliin "Arvin Grilli- ja Lounaassa" 1.12. Mainos tässä blogissa alempana!

VIIKON  46  AHKERIMMAT olivat Lenttu, Dino, Elli ja Lea kaikki 13 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti