maanantai 18. marraskuuta 2013

Viikkotiedote 47 (18.-24.11.2013)
Talkoot lauantaina 16.11. Ilahduttavan suuri joukko tallilaisia oli mukana talkoissa. Saimme paljon aikaan: mm. hevosten otsatukat, harjat ja hännät siistittiin, kauraämpärit pestiin, jokaiselle hevoselle sovitettiin talviloimi. Vaihdoimme kirjaimet maneesin seiniin, puhdistimme seiniä harjoilla ja sienillä ja lopuksi rakensimme radan. Kävimme välillä saunalla kahvilla, ja meillä oli oikein mukavaa.       KIITOKSET MUKANA OLLEILLE!

Esteratsastuksen seurakilpailut 17.11.2013  Sunnuntaina sitten kilpailtiin esteillä. Ulkona riehui Eino-myrsky, mutta mitään suurempia häiriöitä se ei tuottanut, kun verryttelykin oli sisällä maneesin suojassa. 40 sentistä aloitettiin, ja siinä mukana olivat tuntiratsukoista Kaarina Mäki ja Jekku, ja nollahan siitä tuli.

   Kuudessakympissä Lenttu ja Pia Klemets aloittivat, ja vaikka Lenttu mulkoili lauantaina sisälle maneesiin tuotua kioskivaunua silmät ympyriäisinä, ratsukko teki nollaradan. Samoin hienosti tekivät nollan Nora Pinomäki Karinalla, Maria Kastman Hanilla, Oona Kuusisto Wildalla ja Elisa Väntsi Wenuksella. Aino Soiniselle ja Jekulle ei tullut sijoitusta.

70 sentissä Reksi-ryökäle ja Mari Ala-Sorvari tulivat hylätyiksi, Karina Johannan kanssa ja Oona Wildan kanssa saivat neljä virhepistettä, mutta Sinikka Suomalainen Wenuksella teki nollatuloksen.

   Kasikympissä Anastasia Simola ja Retu ja Helmi Vihinen ja Lea tempaisivat nollatuloksen. Outi Sippola Lealla sai neljä virhepistettä. Annemari Toivonen ja Retu aloittivat hyvin, mutta sitten Retu vähän intoutui ja ratsukko jouduttiin hylkäämään. Reksi kielsi Mari Ala-Sorvarilla viimeisellä ulos!                                                                                                                                                             
90 sentissä tuntiratsukoista oli mukana vain Iina Nisula Hanilla, ja he tekivät hienosti nollan.          Kaikissa luokissa oli arvostelu A.1.0, eli nollatuloksen saaneet olivat kaikki tasavertaisina ykkösinä. Ratamestarina toimi Anna-Kaisa Lehtonen ja tuomarina Heidi Virta.                         

Turun Ratsastajien ykkösiksi sijoittuneet  näissä seurakisoissa:                                                    
Luokka 2 60 cm Anna-Kaisa Lehtonen Simpel                                                                                       Luokka 3 70 cm Nea Lahtinen Munsboro Woodpark, Moona Kaitonen Aleks II                                 Luokka 4 80 cm Nea Lahtinen Munsboro Woodpark, Nea Lahtinen Hockley Flap Jack, Moona Kaitonen Aleks II, Jenna Suomi Bystry                                                                                                 
Luokka 5 90 cm Nea Lahtinen Hockley Flap Jack, Viivi Ahonen Lavinjo, Jenna Suomi Bystry, Kirsi Lönnmark Gipsy Moon                                                                                                                                        Luokka 6 100 cm Viivi Ahonen Lavinjo, Kirsi Lönnmark Gipsy Moon ONNITTELUT KAIKILLE!

HUOM! TR:n syyskokous ma 25.11. klo 19.00 Paakarlan srk-kodissa, Laivateollisuudenkatu 28 D!  TERVETULOA!

VIIKON 46 AHKERIMMAT Karina 16 tuntia, Retu ja Wenus 15 tuntia.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti