tiistai 26. marraskuuta 2013

Viikkotiedote 48 (25.11.-1.12.2013)






TR:n syyskokous 25.11.2013

   Syyskokous pidettiin Paakarlan seurakuntakodissa, ja paikalla oli kymmenkunta seuran jäsentä. Kokouksessa esiteltiin seuramme päämäärä ja tavoitteet:” TR:n päämääränä on tarjota jokaiselle tasa-arvoinen, toisiamme kunnioittava ja innostava yhteisö, jossa vaalitaan eettisesti kestävää toimintaa. Haluamme luoda harrastajille ja kilpailijoille yhteyden elävään luontoon, jossa hevosen ja ympäristön hyvinvointi ovat keskeisiä arvoja.”  Vuoden teemana on Suomen Ratsastajainliiton teema ratsastuskoululainen. Tämä sopii hyvin seurallemme, joka ylläpitää omaa ratsastuskoulua.

   Toimintasuunnitelman mukaan seuramme tulevan vuoden 2014 kilpailut ovat: Turun Malja  16.-18.5., alue-estekilpailut 4.5., 3.8. ja 7.9. ja aluekoulukilpailut 8.6. Kilpailuharjoituksia järjestetään esteissä ja koulussa, ja niiden päivämäärät päätetään myöhemmin.

   Johtokunnasta erovuorossa olivat Terhi Harju, Heidi Virta, Tuulikki Kaarto ja Sari Kuusisto. Muut kuin Terhi Harju olivat käytettävissä uudelleen. Jenna Kulmala on lisäksi estynyt jatkamaan tehtävässään paikkakunnalta muuttonsa takia, joten hänen tilalleen tarvittiin vuodeksi uusi jäsen.

   Valituiksi tulivat Heidi Virta, Sari Kuusisto, Merja Kuusisto ja Tuulikki Kaarto sekä Kristiina Sirola Jenna Kulmalan tilalle vuodeksi.

   Pentti Inkiläisen hoitama vuonna 2010 aloitettu tallin laajentaminen ja kunnostaminen EU-direktiivien vaatimalle tasolle on saatettu loppuun pieniä viimeistelyjä lukuun ottamatta!

 

Turun Ratsastajia edustavaa valmentajaa ja mentoria Maria Mölleriä  kiitettiin Urheilufoorumissa

 
Elmo Jankari voitti kenttäratsastuksen nuorten EM-kultaa elokuussa 2013 tammalla Duchess Desiree. Hänen turkulaisella valmentajallaan Maria Möllerillä on ollut merkittävä rooli Jankarin luotsaamisessa menestykseen. Tunnustuksena tästä Ratsastajainliiton puheenjohtaja JP Leskinen kiitti Mölleriä julkisesti Urheilufoorumissa ja samalla kokousväelle esiteltiin FEIn Suomelle antama tunnustus merkittävästä urheilusaavutuksesta.

 

Tällä viikolla maneesi on jaettuna ma-pe klo 17-18. (Nyt sisäkauden alettua on käytössä "jakotunnit", eli maneesi jaetaan esim. tällä viikolla klo 17-18 siirrettävällä aidalla niin että tallimme yksityisratsukot pääsevät myös ratsastamaan ilta-aikaan. Ensi viikolla jakotunti on 18-19 jne. Tunnit näyttävät sujuvan ihan hyvin näinkin, myös estetunnit.) Viikkotiedotteessa kerrotaan aina milloin jakotunti on kuluvalla viikolla.

VIIKON 47 AHKERIN Lenttu 14 tuntia, seuraavana Pasi 13 tuntia.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti