maanantai 12. toukokuuta 2014

Viikkotiedote 20 (12.-18.5.2014)


  Nyt TURUN MALJA-VIIKONLOPPU on lähellä. Kovasti on tehty valmisteluja, kiitos kaikille ahkerille ihmisille! Perjantaista sunnuntaihin sitten päästään oikein tositoimiin.


TORSTAINA 15.5.2014 KLO 17.30 PIDETÄÄN TURUN MALJAN TOIMIHENKILÖILLE INFO-TILAISUUS

·      KÄYDÄÄN LÄPI TOIMIHENKILÖIDEN TEHTÄVIÄ

·      TARVITTAESSA OPASTUSTA TEHTÄVIIN

·      KÄYDÄÄN LÄPI KÄYTÄNNÖN ASIOITA ESIM. TALKOOLAISTEN RUOKAILU

·      ETSITÄÄN VASTAUKSET ESIINTULEVIIN KYSYMYKSIIN J

 

TERVETULOA MUKAAN KAIKKI TOIMIHENKILÖTEHTÄVISTÄ KIINNOSTUNEET, MYÖS TE JOTKA ETTE VIELÄ OLE TEHTÄVIIN ILMOITTAUTUNEET.

TAVATAAN SAUNALLA!

 

Kisat ovat siis 16.-18.5.2014 ja alkavat perjantaina klo 10.

   Turun Malja-kilpailu on kauimmin yhtämittaisesti Suomessa jatkunut ratsastuskilpailu.  Viime vuonna Turun Maljan voitti Susanna Granroth La Belle Valeskalla Janakkalasta.

   Vuonna 1997 edesmennyt jalkaväenkenraali Adolf Ehrnrooth lahjoitti voittamansa palkinnon kannustimeksi Kenraalin Malja-luokan parhaimmalle nuorelle ratsastajalle. Viime vuonna palkinnon sai Joni Koivusalo Zorlandolla.

   Maljoista kilpaillaan sunnuntaina 20.5. klo klo 13 alkaen. Maljojen jälkeen ratsastetaan vielä suomenhevosten kilpailu. Kolmipäiväinen kisaviikonloppu sisältää myös nuorten hevosten Racing Trophy-kilpasarjan 1. osakilpailun sekä Amatöörisarjan ja Junioricupin 2. osakilpailun sekä alueluokkia. Kilpailut ovat myös katsastus PM-kisoihin junioreille ja nuorille.

   Kilpailu on Turun Ratsastajille suuri voimanponnistus. Messukentälle kootaan siirrettävistä Jaba-karsinaista hevoskylä, jossa vilinää riittää kolmeksi päiväksi. Sinne pitää järjestää paitsi hevosten karsinat myös heinää, kuiviketta, yövalvonta ja monta muuta asiaa.

   Messukentänkatu katkaistaan liikenteeltä kisojen ajaksi, jotta tallialueelta pääsee joustavasti verryttely- ja kilpakentälle.

         Tämä vuosi on Suomen Ratsastajainliiton ratsastuskoulujen teemavuosi, ja Artukaisten Ratsastuskoulun asiakkaat ja hevoset osallistuvat järjestelyihin tarjoamalla halukkaille talutusratsastusta sunnuntaina keskipäivällä ennen malja-luokkia. Artukaisissa toimiva aktiivinen Ratsastuskoulutiimi on muutenkin mukana toimihenkilötehtävissä.

  Kisaravintolassa lauantaina karaoke-ilta!                

YLEISÖLLÄ ON KILPAILUIHIN VAPAA PÄÄSY!

RATSASTUSKOULUTUNNIT TÄLLÄ VIIKOLLA MAANANTAISTA TORSTAIHIN NORMAALISTI, PERJANTAINA JA LAUANTAINA EI TUNTEJA!

VIIKON 19 AHKERIN Lenttu 16 tuntia, Dino, Karina ja Reksi 14 tuntia.

RADANRAKENNUS TORSTAINA KLO 18, RATA SULJETAAN KLO 17!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti