tiistai 2. lokakuuta 2012

Viikkotiedote 40 (1.10.-7.10.2012)

UB Horse Show Hartwall-Areenalla Helsingissä 18.-21.10.12


   UB Horse Show kokoaa taas maailman tähtiratsukoita ja kotimaan kärjen Hartwalliin lokakuun puolivälissä. Viime viikonlopulla Ypäjällä oli kovat karsinnat sekä kansainvälisistä paikoista että kolmatta kertaa järjestetyn Amateur Tourin finaalipaikoista.
   Turun Ratsastajien tämänhetkinen kirkkain tähti on Lotta-Riikka Rintamäki, joka Fräulein Smillalla oli SM-nelonen ja on tehnyt todella huikeaa nousujohtoista uraa Keski-Euroopan kentillä.Lotta valmentautuu Christian Hessen luona Pohjois-Saksassa Radespordessa.
   Lotalla oli varma paikka Horse Show´n kansainvälisiin luokkiin, kun kaksi viikkoa sitten tavoitteet siirtyivät kauemmas tulevaisuuteen. Hän hyppäsi Cosma Shivalla, ja hevonen teki valtavan ison hypyn, Lotta irtosi satulasta ja putosi todella korkealta toinen jalka edellä. Jalka murtui, ja nyt on meneillään sairasloma. Jalan leikkaus onnistui hyvin, joten Lotta toteaa, että pääsee onneksi jatkamaan kilpailemista, mutta jonkin verran menee aikaa kuntoutuksineen. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä Lotalle!

   Amateur Tourin 110 cm:n finaaliin pääsivät hienosti Turun Ratsastajista
NOORA HEIKELÄ JA LUSKER SEKÄ ENNI NÄSÄNEN JA WIZARD T! Onnea kisaan!

VIIKON AHKERIN viikolla 39 oli Irkku 15 tuntia,seuraavina Ansa 14 tuntia ja 13 tuntia Dino, Karina, Pasi ja Lissu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti