torstai 25. lokakuuta 2012

Viikkotiedote 43 (22.-28.10.2012)Tulevia tapahtumia

   -GANT-ilta torstaina 15.11. klo 18-20 Hansakorttelissa, ilm. Jennalle ma 12.11. mennessä
jenna.kulmala@hotmail.com !

   - TURUN RATSASTAJIEN SYYSKOKOUS tiistaina 27.11. klo 19.00
Paakarlan seurakuntakodissa, Laivateollisuudenkatu 28 D (bussi 42 Pernoon päin neljän pysäkin päässä).
   Valitaan puheenjohtaja ja erovuoroisten jäsenten tilalle uudet tai vanhat jatkamaan johtokunnassa. Erovuorossa ovat: Anna-Kaisa Lehtonen, Jenna Kulmala, Pia Salin, Pentti Inkiläinen ja Venla Väätänen (viime vuonna valittiin Heidi Virta, Terhi Harju, Sari Kuusisto ja Tuulikki Kaarto). Venla Väätänen on toiminut kuluvan vuoden puheenjohtajana.
Esillä myös muut sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!

Maneesin käytöstä

   Ratsastuskoulun nyt meneillään olevan alkeiskurssin päätyttyä koko 7-henkinen ryhmä jatkaa ratsastusta samalla tunnilla, joka on lauantaina klo 9-10. Näin ollen maneesi vapautuu yksityisratsastajille perjantaisin klo 17-18. Lauantaiaamun tunti 9-10 on täynnä, ja se alkaa 03.11.

Kilpailijoiden palkitsemismenetelmää jatketaan viime vuoden malliin. Lisätietoja tulossa.

Kilpailuista

   Seuraavat kilpailumme ovat sunnuntaina 18.11., ja ne ovat harjoitusestekilpailut, joissa alin luokkakorkeus on 60 cm ja esteitä nostetaan aina 120 cm:n korkeuteen tarvittaessa.
   Johtokunta on päättänyt, että edellytys tuntihevosella kilpailemiseen kisoissa on osallistuminen radan rakentamiseen ja yhden luokan toimihenkilötehtävään. Lista löytyy saunalta.

KILPAILUMENESTYSTÄ

   TR:n Enni Näsänen ja Wizard T olivat mukana Amateur Tourilla ja pääsivät 110 cm:n luokan finaaliin Hartwall-Areenalla UB Helsinki Horse Showssa. Enni oli hienosti ensin sijalla 5 ja sitten sijalla 7. Näin Enni ja Wizard T olivat koko kilpailussa 5. sijalla! OIKEIN PALJON ONNEA
HIENOISTA SUORITUKSISTA JA TSEMPPIÄ KILPAILEMISEN JATKOON!
   TR:stä oli mukana myös Noora Heikelä Luskerilla, ja heidän alkunsa sujui kohtalaisesti, mutta eivät aivan onnistuneet lopuksi. Hienosti myös tältä ratsukolta päästä loppukilpailuun ja Hartwall-Areenalle. ONNEA HEILLEKIN JA TSEMPPIÄ JATKOON!

Kiinnostaako ratsastaminen aamu- tai iltapäivällä?

   Jos olet kiinnostunut aamu- tai iltapäivätunneista, lähetä sähköpostia osoitteeseen artukaistenratsastuskoulu@gmail.com ja kerro mihin aikaan haluaisit ratsastaa.
Vastaa 19.11. mennessä. Ida kerää vastaukset, ja sen jälkeen päätetään miten menetellään.
                                          
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti