maanantai 29. lokakuuta 2012

Viikkotiedote 44 (29.10.-4.11.2012)


TÄRKEÄ KYSELY!

   Turun kaupunki kartoittaa eri urheiluseurojen toimintaa, ja sitä varten tarvitaan tietoja jäsenistämme. TR:n etusivulla, vasemmalla alhaalla on kohta KYSELYLOMAKE, jossa kysytään toiminnasta seurassa ja sitä miten usein ratsastaa. On tärkeätä, että mahdollisimman moni vastaa, jotta huomataan, että ratsastus on paitsi tosi kiva harrastus, myös tärkeä liikunnan laji, ja että ratsastusyhteisössä myös toimitaan vilkkaasti.
Vastaukset viimeistään 30.11., jotta tiedot ehditään toimittaa Turun kaupungille ajoissa.
Ratsastuskoulu

   Lauantaina pyhäinpäivänä 3.11. pidetään tunnit normaalisti.

   Ratsastuskoulutiimi järjesti talkoot sunnuntaina 28.10. Paikalla oli kymmenkunta henkilöä, ja kun olimme kantaneet kouluaidat sisälle vajan ylisille, siivosimme tuntihevosten harjalaatikot, suojat,  ja kankikuolaimet ym. puhdistettiin.
   Vintiltä kannettiin huovat alas. Jokaiselle hevoselle sovitettiin oikeankokoinen talviloimi ja vielä yksi paksu loimi. Muutama tunti siinä vierähti, mutta oli oikein rattoisaa. Oona otti poseerauskuvia Retusta ja Hanista, jotta kaikki tuntarit saadaan näytille nettisivuille. 
   Ratsastuskoulutiimin tilaisuuksiin voi tulla kuka vaan, eikä tarvitse olla alusta loppuun asti, vaan omien aikataulujen mukaan. Talkoista ym. löytyy tietoa aina tallin ilmoitustaululta ja näist viikkotiedotteista.

Pikkujoulut vietetään 1. joulukuuta "Arvin Grillissä", Pansiontie 4.
 Kaikki lisätiedot, aikataulu, menu ym. alempana tässä blogissa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti