tiistai 5. helmikuuta 2013

Viikkotiedote 6 (4.-10.2.2013)
Ratsastuskoulutiimin kokoontuminen lauantaina 9.2. klo 17 Artukaisten saunatuvalla

    Jos haluat vaikuttaa seuran toimintaan tule ihmeessä mukaan! Se ei edellytä mitään sitoutumista, vaan mukaan voi tulla aina kun sopii. Suunnitellaan seuramme 80-vuotisjuhlallisuuksia keväisen Turun Maljan yhteydessä. Tarvitaan väliohjelmia, ympäristön siivousta ja koristelua ja vaikka mitä! Kaikki ideat ovat tervetulleita!
Kaipaamme myös tietoa muusta seuratoiminnasta, jota ehkä kaivataan.
   SIIS TERVETULOA MUKAAN!

Katrilli

   Tuntihevosten katrilli juhlistaa Turun Maljan pääluokan alkua. Pari ihmistä puuttuu vielä joukosta, ilmoittaudu rohkeasti mukaan tuulikki.kaarto@turku.fi . Heidi suunnittelee katrillin ja siihen kuuluvan musiikin, valitsee kullekin sopivan hevosen ja hoitaa harjoitukset.
   Rahaa kuluu jonkin verran,  harjoittelusta maksetaan könttäsumma, ja harjoittelu tapahtuu pääosin viikonloppuisin ja maanantaisin.

Esteratsastuksen seurakilpailut 10.2. klo 10 Artukaisten Ratsastuskeskuksessa

   Kaikki joukolla järjestämään kisoja! Saunalla on keskiviikosta lähtien lista tehtävistä, joihin voi osallistua! Jos et käy tallilla enää ennen kisoja, voit myös ilmoittautua toimihenkilöksi sähköpostitse Anna-Kaisa Lehtoselle lehtonen.annakaisa@gmail.com .
Jos haluat itse osallistua, tuntihevosta voi kysellä Heidiltä.
RADANRAKENNUS SUNNUNTAIAAMUNA KLO 8.30!
Ensimmäisten luokkien toimihenkilöiden pitäisi olla myöskin paikalla klo 8.30, jotta kaikki on valmiina ajoissa.

KILPAILULUPALAISTEN SÄÄNTÖKOULUTUS Artukaisten saunatuvalla
keskiviikkona 20.2. klo 18.00! Tervetuloa!RATSASTUS- JA HEVOSAIHEISIA TV-OHJELMIA
 Ke 6.2. Eurosport
klo 22:35 Esteratsastuksen maailmancup Zürich, Sveitsi
klo 23:40 Riders Club - menneen viikon uutiset ja tulokset ratsastuksen maailmasta
Ti 19.2. TV1
klo 19.00 Kiehtova maailma: Kumppanimme hevonen osa 1/2. Kuinka hevosesta on tullut ihmisen työpari ja uskollinen ystävä? Näyttelijä Martin Clunes tutustuu paitsi hevosen kulttuurihistoriaan eri puolilla maailmaa myös oman aikamme taitaviin hevostenkäsittelijöihin.
Ke 20.2. Sub
klo 14.55 Hevoset Kaksi ihmistä elää neljän päivän ajan hevosena hevosten joukossa. He haluavat tulla hyväksytyiksi ryhmän jäsenenä. Zoe on tv-toimittaja ja menee täysveristen hevosten laumaan. Garron on ravintolatyöntekijä ja menee villiin ponilaumaan. He tutustuvat hevosen elämään kehdosta hautaan. Mukana ovat hevosten käyttäytymiseen perehtyneet Emma Massingale ja Vanessa Bee sekä yli 30 vuotta eläimien parissa työskennellyt Terry Nutkins. BBC:lle tuottanut Love Productions.
Pe 22.2. TV1
klo 16.00 Kiehtova maailma: Kumppanimme hevonen osa 1/2. Kuinka hevosesta on tullut ihmisen työpari ja uskollinen ystävä? Näyttelijä Martin Clunes tutustuu paitsi hevosen kulttuurihistoriaan eri puolilla maailmaa myös oman aikamme taitaviin hevostenkäsittelijöihin.
La 23.2. TV1
klo 8.05 Kiehtova maailma: Kumppanimme hevonen osa 1/2. Kuinka hevosesta on tullut ihmisen työpari ja uskollinen ystävä? Näyttelijä Martin Clunes tutustuu paitsi hevosen kulttuurihistoriaan eri puolilla maailmaa myös oman aikamme taitaviin hevostenkäsittelijöihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti