tiistai 12. helmikuuta 2013

Viikkotiedote 7 (11.-17.2.2013)
Esteratsastuksen seurakilpailut 10.2. 2013
   Kisat käytiin leppoisissa tunnelmissa, vaikka jännitystä riittikin. Osanottajia oli kuutisenkymmentä. Tuntihevoset menivät hienosti, ja monta hyvää suoritusta nähtiin päivän aikana. Luokassa 1 70 cm Salla Hovi ja Karina tekivät vauhdikkaan nollaradan, Raimo Kemppainen ja Lenttu, Mari Ala-Sorvari ja Reksi saivat 4 virhepistettä, ja Henna Oksalle ja Ellille tuli viimeisellä esteellä harmillinen hylkäys.

   Luokassa 2 80 cm Mihail Jeremejev ja Retu, Annemari Toivonen ja Ansa sekä Annemari Virtanen ja Lea selvittivät radan hienosti virheittä. Raimo Kemppainen ja Lenttu, Mari Ala-Sorvari ja Reksi sekä Riina Miettinen ja Jekku jouduttiin hylkäämään. Radan viimeinen este tuotti ongelmia aika monelle. Yleensä niin kiltti ja tottelevainen Hani kieltäytyi  yhteistyöstä Helmi Vihisen ja Aina Saarikallion kanssa. Kokemusten ja iän karttuessa Hani varmaan vielä esittää parastaankin jännittävässä kisatilanteessa.

   Luokassa 3 90 cm tuntiratsukot tekivät huikeita suorituksia, ja nollilla selvisivät Mihail Jeremejev Retulla, Sinikka Suomalainen Dinolla, Oona Kuusisto Karinalla, Annemari Virtanen Lealla ja Annemari Toivonen Ansalla. Anastasia Simolalle ja Dinolle tuli yksi pudotus!

   Kaiken kaikkiaan hienoja ratoja! Onneksi olkoon!

 Sääntö- ja toimihenkilökoulutusilta Artukaisten saunatuvalla keskiviikkona 20.2.2013 klo 18.00

   Venla Väätänen ja Heidi Virta pitävät koulutusillan. Venla kertoo sääntömuutoksista, ja varmasti jokaisen tällä kaudella kilpailevan olisi hyvä kerrata nämä asiat, jotta kilpailut sujuvat ongelmitta.

   Heidi kertoo toimihenkilöiden tehtävistä, esittelee mistä kilpailutarpeistot löytyvät, kertoo esim. miten liputtajan pitää toimia radalla, mitä kuuluu kanttiinihenkilön tehtäviin, mitä tehtäviä kansliahenkilön pitää hallita jne.

   Kannattaa tulla paikalle, mutta kahvituksen järjestämisen helpottamiseksi muista ilmoittautua ennakkoon 18.2. mennessä sähköpostitse artukaistenratsastuskoulu@gmail.com  

Ratsastuskoulu

   Koulujen urheiluloman aikana tunnit pidetään normaalisti.

   Lissu on sairaslomalla saatuaan allergisen reaktion selkäänsä. Se on kuitenkin jo paranemaan päin.

VIIKON 6 AHKERIMMAT olivat Dino ja Reksi 15 h ja Retu, Elli ja Lea 14 h.

Ratsastuskoulutiimin kokoontuminen 9.2.

   Tiimi kokoontui lauantaina, ja järjestimme harjat ym. hevosten uusiin harjalaatikoihin. Haimme tallivintiltä vanhemmat filtit, siivosimme maneesin katsomon ja veimme filtit sinne.

 Puhdistimme suitsia, ja aika vierähti todella nopeasti. Mietimme myös pääsiäisriehan tapaista tapahtumaa. Siitä lisää myöhemmin. Ja seuraava tiimin kokoontuminen on aika pian, koska tekemistä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti