tiistai 26. maaliskuuta 2013

Viikkotiedote 13 (25.-31.3.2013)Päivi Kinnusen kurssit Pääsiäisenä Päivi pitää suositut kurssinsa kouluratsastuksessa ja istunnassa pitkäperjantaista pääsiäispäivään. Maanantaina pidetään kurssilaisille ja Artukaisten väelle koulukilpailut klo 10.00 alkaen.

NINA FAGERSTRÖMIN ESTEKLINIKALLE 13.4. Artukaisten Ratsastuskeskuksessa voi vielä kysellä katsomopaikkoja A-K Lehtoselta, lehtonen.anna-kaisa@gmail.com tai  050-3035662 6.4. asti.

Turun Ratsastajien kevätkokous pidettiin 25.3. Tilaisuudessa voitiin todeta, että seuran asiat ovat hyvin – talliremontin ansiosta karsinoiden EU-vaatimukset täyttyivät jo viime syksynä, ja hevosilla on hyvät olot tilavissa, siisteissä ja valoisissa karsinoissaan. Tarhat korjattiin kesän aikana, vanhat tarhat purettiin pois, pintamaan päälle vedettiin suodatinkangas ja sen päälle 20 cm hiekkaa. Tarhapaikkoja on kaikille tallin 35 hevoselle.

   Seurassamme on 314 jäsentä, ja  toiminta on ollut erittäin aktiivista, ja esim. eritasoisia kilpailuja – kansallisesta Turun Maljasta harjoituskisoihin – järjestettiin vuoden 2012 aikana 12. Ratsastuskoulutiimi toimi myös ahkerasti järjestämällä mm. vauvasta vaariin pääsiäisriehan ja erilaisia siivoustempauksia, hevosten pesun kesäloman jälkeen ym. Turun Maljan toimihenkilöille pidettiin grilli-ilta, ja makkaranpaistoa harrastettiin erilaisten tempausten jälkeen. Ratsastusmaneesimme on turvalliseksi havaittu, joten siellä uskaltaa ratsastaa ja seurata tapahtumia katsomosta kaikessa rauhassa.

   Tämän kevään Turun Malja-kilpailuja 24.-26.5. vietetään tavallista juhlavammissa merkeissä 80 vuotta täyttävän yhä virkeän seuramme kunniaksi!

   VIIKON 12 AHKERIN oli Hani 13 tuntia, toisena Jekku 12 tuntia.

Monet ratsastajat ovat kyselleet, milloin viime keväänä mentiin ulkokentälle, ja eiköhän se ollut huhtikuun puolivälissä, samoin vuonna 2011. Saa nähdä miten tänä vuonna käy, jos yöpakkaset eivät hellitä.
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti