tiistai 9. huhtikuuta 2013

Viikkotiedote 15 (8.-14.4.2013)
Kouluratsastuksen harjoituskilpailut 1.4.2013

 

   Päivi Kinnunen piti taas pääsiäisen aikaan istunta- ja kouluratsastuskurssinsa, ja
kovasti suositut kurssit olivat. Perjantaina Päivi vähän kauhisteli hulvattomia hevosia, mutta kyllä ne siitä sitten rauhoittuivat ja rentoutuivat.
  Maanantaina oli koulukisat, ja mukana olivat melkein kaikki tuntihevoset.

Erityisen hienosti sijoittui Sinikka Suomalainen Ansalla toiseksi helpossa B:ssä. Luokan voitti Raision Emilia Veijola Levistrolla.

   Helpossa C:ssä Aino Soininen oli Reksillä neljäs, kun luokan voitti Kristiina Sirola Ebellellä.

   Saija Kulmala Hanilla oli jaetulla neljännellä sijalla helpossa A:ssa, ja yleisesti ottaen kaikki opetushevoset käyttäytyivät hyvin ja olivat mukavaa katseltavaa – tosin Dino  loikkasi kouluaidan yli ja tuli hylätyksi helpossa C:ssä.

 

Nina Fagerströmin klinikka vaarassa peruuntua hevosten herpestartuntavaaran takia

   Päätös siitä pidetäänkö klinikka vai ei, tehdään tällä viikolla. Otetaan selvää asioista ja tietenkin kysytään Ninan mielipidettä. Asiasta tiedotetaan heti kun päätös on tehty.

 Katrilliin tarvitaan vielä 1-3 henkilöä!

    Hei, nyt tarvitaan vielä 1-3 henkilöä KATRILLIIN. Harjoitukset alkavat nyt huhtikuussa siten että kokeillaan eri hevospareja ja niiden toimivuutta yhdessä ja otetaan tuntumaa. Pääosa harjoituksista on kuitenkin 5.5. estekisojen jälkeen, koska silloin selviää, miten esteet suunnilleen ovat Turun Maljan aikaan. Katrillia on vaikea suunnitella ennen kuin tiedetään, missä on tilaa tehdä mitäkin.

   Heidi suunnittelee ohjelman ja hoitaa valmennuksen sekä jakaa hevoset. Aika kivannäköisiä rautiaspareja on tarjolla. Pääosa treeneistä eli varsinainen loppurutistus on Malja-viikolla (21) ja loppuhuipennus sunnuntaiaamuna. Harjoituksia on kymmenkunta, koko homman hinta on 150 e.

  Siitä tulee varmasti ikimuistettava projekti ja paljon hauskoja kokemuksia.

Sitovat ilmoittautumiset tämän viikon perjantaihin mennessä
osoitteeseen: tuulikki.kaarto@turku.fi

 Elli on sairaslomalla

    Tuntihevosemme Elli alkoi viime viikolla ontua. Se kävi lääkärissä, sai lääkekuurin ja saa nyt kävellä kaksi viikkoa. Sitten katsotaan taas uudestaan tilannetta.

 Lauantain 13.4. ratsastuskoulutunnit

    Lauantaina pidetään 9-11 tunnit, ja niissä on vielä tilaa, kysele Heidiltä.

 VIIKON 14 AHKERIN oli Jekku 14 tuntia, seuraavina Retu, Dino, Lea, Ansa ja Hani 13 tuntia, mukana kisat ja valmennukset.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti