keskiviikko 17. joulukuuta 2014

ETSITÄÄN 4-6 RATSASTUSKOULUNOPPILASTA

Osana Heidi Virran ratsastuksenopettajatutkintoa, hän suorittaa myös lajivalmentajatutkintoa, jota  varten etsitään näyttöryhmäksi 4-6 kilpailemisesta kiinnostunutta Artukaisten ratsastuskoulun oppilasta. 

Näyttöryhmälle tehdään lähtötaso- ja tavoitekartoitus tammikuussa 2015. Ryhmälle tehdään kuntotestit ja suunnitellaan oheisharjoitteita ratsastuksen oppimisen tueksi. Lisäksi tehdään suunnitelma kilpailemisesta ja siihen vaadittavista harjoitteista ja edistymistä seurataan kevään 2015 ajan. 

Ryhmään osallistuminen edellyttää säännöllisestä viikkotuntia Artukaisten ratsastuskoulussa ja valmiutta panostaa kehittymiseen ja kilpailemiseen. Ratsastuskoulun tuntien lisäksi ryhmään osallistumisesta ei tule kustannuksia, ellei ryhmä halua järjestää itselleen yhteisiä kokoontumisia esimerkiksi kuntosalilla tms. 

Ryhmään voi osallistua miltä tasolta tahansa, ensikertaa kilpailuihin osallistuvasta juniorista, aluetasolle tähtäävään senioriin saakka

Taso- ja tavoitekartoitukset toteutetaan henkilökohtaisissa tai ryhmätapaamisissa pääsääntöisesti Artukaisten ratsastuskoulun tiloissa. Ryhmä kokoontuu tarpeen mukaan kevään 2015 aikana ja ryhmälle voidaan järjestää myös muutamia omia ratsastustunteja. 

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Heidiin osoitteeseen heidi.virta@hotmail.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti