maanantai 1. joulukuuta 2014

Viikkotiedote 49 (1.-7.12.2014)

Pikkujoulukisat

 Nelisenkymmentä lähtijää nähtiin Turun Ratsastajien järjestämissä esteratsastuksen harjoituskisoissa sunnuntaina Artukaisten Ratsastuskeskuksessa. Luokkia oli taaperoluokasta – jossa ei valitettavasti ollut osanottajia –  40-110 cm luokkiin. Verryttely oli ryhmittäin maneesissa. Radat oli tehnyt Anna-Kaisa Lehtonen.

   40 cm:n luokassa saatiin yksi nollatulos, 60 cm:ssä viisi, 80 cm:ssä yhdeksän nollaa, 90 cm:ssä seitsemän nollaa, metrissä kaksi ja metrikympissä yksi. Arvostelu oli A.0, joten aikaa ei huomioitu tuloksessa – kaikki nollan tehneet saivat rusetin lähtiessään maneesista. ONNITTELUT HEILLE!

   Tuntiratsukoista nollan tekivät 60 cm:ssä Ida Grundström Lealla ja Jali Grundström Lentulla, 80 cm:ssä Helmi Vihinen Hanilla, Elisa Väntsi-Puumalainen Lealla, Ella Rusi Sasulla, Outi Sippola Ansalla ja Riina Miettinen Dinolla, 90 cm:ssä Anne-Mari Virtanen Sasulla, Vincent Nikander Hanilla ja Sinikka Suomalainen Karinalla.

   Turun Ratsastajien yksityisratsukoista tekivät nollatuloksen Anna-Leena Seppälä Szaman II neljässäkympissä ja kuudessakympissä, Heidi Virta Granda´s Full Moonilla ja Jessica Pätsikkä Goldy’ s Reneellä saivat nollan kuudessakympissä, Moona Kantola Quick Glitterillä ja Netta Skön Felinalla ja Johanna Piha-Ettanen Romanofilla olivat nollilla kasikympissä sekä ysikympissä . Viivi Ahonen Piotrilla ratsasti nollatuloksen sekä metrissä että metrikympissä.

   Kiitos kaikille kilpailijoille, yleisölle ja toimihenkilöille mukavista kisoista!

Ratsastuskoulu

   Maneesijako tällä viikolla klo 18-19.
   ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ TUNNIT NORMAALISTI!

   VIIKON 48 AHKERIN Karina 16 tuntia, Lenttu, Retu, Dino ja Lea
15 tuntia.

   Heidi Virta suorittaa jatko-opintojaan ratsastuksenopettajaksi Ypäjällä ja joutuu olemaan välillä poissa. Häntä sijaistavat lauantaisin normaalisti tunnit pitävä Ida Varjo ja sen lisäksi Krista Tammisto, Regina Kunnas ja Monika Nylund.

 

Tässä SIJAISTEN ESITTELYT:

KRISTA TAMMISTO

Olen Ypäjältä valmistunut ratsastuksenohjaaja ja pidän omaa tallia Kemiönsaarella. Osa varmasti muistaakin minut kesältä 2013, jolloin tein Artukaisissa ohjaajaopintojeni työharjoittelua, ja valmistumiseni jälkeen satunnaisia tuurauksia. Oma lajini on kenttäratsastus ja pidän erityisen paljon työskentelystä nuorten hevosten kanssa, joten isompien luokkien kenttähevosta minulla ei tällä hetkellä tallissa ole. Nuoria lupauksia sen sijaan löytyy! Ratsastuksenohjaamisessa minulle on tärkeää, että oppilaani voivat lähestyä minua mikäli on kysyttävää. Pidän erittäin tärkeänä myös sitä, että oppilaani oppivat ja kehittyvät kukin omalla tasollaan eteenpäin kohti asetettuja tavoitteita.

Nähdään tuurauksien merkeissä Artukaisissa!

Terkuin Krista

                                                                                                                                                                                             

MONIKA NYLUND

Hei! Tässä tietoa itsestäni:

 

Monika Nylund on opintojensa perässä Turkuun päätynyt, Ypäjän Hevosopistolta syksyllä 2013 valmistunut ratsastuksenohjaaja. Hän on ollut työssäoppimassa Uotilan ratsastuskoulussa Nurmijärvellä, Snowhill Farmilla Iso-Britanniassa sekä työskennellyt valmennuskeskuksessa Pornaisissa. Erityisintohimona hänellä on kouluratsastus.

 

 

REGINA KUNNAS

 

Regina Kunnas on turkulainen ratsastuksenopettaja, valmentaja ja yrittäjä. Reginalla on laaja-alainen ja pitkä kokemus hevosalalta, omia hevosia on ollut jo vuodesta 1985 (tällä hetkellä omia kuusi).

Vuosiin on mahtunut hevoskasvatusta, hevosten koulutusta, ratsutusta ja kilpailutusta, sekä luonnollisesti tavoitteellisten ratsastajien opetus- ja valmennustyötä. Regina kilpailee kansallisella vaativalla tasolla esteratsastuksessa ja tavoitteet ovat jo korkealla tulevan kauden suhteen (myös kouluratsastuksen saralla).

 

Ida Varjon esittely tulee tiedotteeseen myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti